Over ons

Uw dak, onze passie.

Home / Over Ons

Vakkennis & passie

Het bedekken van daken vraagt om maatgerichte oplossingen. Nieuwbouw, renovatie, transformatie en dak onderhoud, ieder project vraagt om een eigen aanpak.

Onze kennis van daken vertalen we vakkundig en snel in pasklare oplossingen. Wij geven u graag advies over de juiste aanpak die past bij uw wensen. 

Daklekkage laten repareren in de regio Brabant

Bij Bitumdak hebben we ruime ervaring met het onderhouden, repareren en renoveren van daken. Een dak lekkage repareren in de regio Brabant is voor onze gediplomeerde vakmannen dan ook geen enkel probleem! Wij beschikken over alle kennis en benodigdheden die nodig zijn bij het verhelpen van lekkages en andere ongemakken. Al deze materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Kortom, bij lekkages neemt u direct contact op met Bitumdak, wij schieten u dan zo snel mogelijk te hulp!

Ons beleid

Al jaren staan veiligheid, kwaliteit en service bij Bitumdak hoog in het vaandel. Wij streven er dan ook elke keer naar om onze opdrachtgevers te voorzien van een perfect dak, zowel bedrijven als particulieren. Heeft u last van een daklekkage en zou u deze graag laten repareren door onze specialisten in de regio Brabant? Neem dan even contact met ons op via het telefoonnummer 06-82322267