Diensten

Voor platte en licht hellende daken is bitumineuze dakbedekking vaak de ideale oplossing.

Home / Diensten

Inspectie & onderhoud

Uw daken staan het hele jaar bloot aan wind en weer. Logisch dat goed jaarlijks onderhoud voor zowel nieuwe als bestaande daken van essentieel belang is om de levensduur te garanderen. Uit onderzoek blijkt dat daken die jaarlijks worden onderhouden langer meegaan, waardoor een kostbare renovatie kan worden uitgesteld. Bovendien worden mogelijke problemen tijdig opgemerkt waardoor calamiteiten met grote gevolgschades worden voorkomen. De jaarlijkse investering wordt daarmee ruimschoots terugverdiend!

Voor al uw platte en licht helende daken een passende oplossing.

Diensten

Platte daken

Lekkages onder platte daken kunnen voor een ernstige waterschade aan uw woning zorgen. Zo kan het vocht in het houtwerk onder uw dakbedekking trekken en hiermee houtrot veroorzaken.

Het kost vaak ontzettend veel tijd en moeite om een dergelijke waterschade te kunnen herstellen. Reden genoeg om een lekkage al in een vroeg stadium aan te laten pakken!

Wij helpen u hier graag bij. Met speciale hulpmiddelen sporen we de bron van de lekkage aan uw platte dak op.

Diensten

Lekkage melden

U kunt de kans op lekkages verkleinen door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan platte daken.

Hierbij controleert onze dakdekker uw platte dak op de aanwezigheid van slijtplekken of beginnende beschadigingen.

Door tijdig in te grijpen zal een lekkage uitblijven

Diensten

Dakgootreiniging

Dakgootreiniging, oftewel het regelmatig schoonmaken van dakgoten, is een klus die vaak vergeten wordt.

Dit komt mede vanwege het feit dat vanaf de grond vaak niet te zien is wat voor een vuil zich allemaal verzamelt in dakgoten. Met name bladeren die in de herfst van de bomen vallen kunnen voor veel overlast zorgen in uw dakgoot.

Dakgootreiniging voorkomt verstoppingen en overstromingen

Diensten

Schoorstenen

Met name de voegen van de schoorsteen zijn essentieel voor een goede conditie van het dak. Het is belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en indien nodig tijdig te laten renoveren.

Onze specialisten kunnen de schoorsteen voor u inspecteren en aangeven wat u de komende jaren aan onderhoud kunt verwachten. Wij zorgen voor eerlijk en vakkundig advies, zodat u met een tijdige renovatie de kosten van een dure reparatie kunt voorkomen.

Diensten

Lood reparatie

Het lood dat in en om uw dak gebruikt wordt heeft een belangrijke functie. Lood slabben zorgen er voor dat het regenwater buiten gehouden wordt.

Slecht of gescheurd lood leidt regelmatig tot lekkage in uw woning.. Om lekkage tegen te gaan of om lekkage te voorkomen vervangt van der Heijden het versleten lood in gevels, platte daken en/of schoorstenen.

Het lood kunnen we repareren of volledig vervangen.

Neem telefonisch contact op

Heeft u last van een lekkage of vertrouwd u het dak niet? Bel ons dan direct!

Bitumdak

Uw daklekkage laat u repareren door onze dakdekkers in Brabant van Bitumdak. Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgebouwd en voor u verschillende dakwerkzaamheden kunnen verzorgen. Deze ervaring in combinatie met het gebruik van moderne technieken en apparatuur maakt onze service bijzonder. U kunt bij ons altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit en een perfect resultaat waardoor u met zekerheid kunt zeggen dat u een goed dak heeft!